Jurrian Tromp

Django / Python Developer

Utrecht
Beschikbaarheid
Voorlopig niet
Uurtarief
85 euro

Introductie

Full-stack webdeveloper met specialisatie in Django, Python. Ik zit goed op mijn plek waar ik nu werk maar ik ben beschikbaar voor opdrachten via mijn werkgever Argu. Ik ben in te huren, bijvoorbeeld freelance, gedetacheerd of in een andere vorm. Technologie waar ik vaak mee werk: Django, Python, React.js, Vue.js, Docker, Kubernetes, Google Cloud Platform, Postgres, Elasticsearch, Redis, Git, Linux

Samenvatting

7 jaar
Python
1 jaar
Django
overig
Docker
Elastic Search
Google Cloud
Kubernetes
React
Redis
Vue.js
Dit wordt berekend aan de hand van onderstaande werkervaring.

Werkervaring

Partner
Argu

feb 2017 – Nu  ·  Utrecht

Web Developer
Argu

feb 2016 – Nu  ·  Utrecht

Ontola / Argu BV is a software development company that specializes in web applications, SAAS development and linked data. We love innovation, open data en technology. As a team we’re working on the e-democracy platform Argu.co, which is used by many organizations to get people engaged in decision-making processes. I am responsible for the technology of the Open Besluitvorming project, built in Python. It aims to turn all Dutch governmental meetings and decisions into linked open data.
Python
IT Medewerker
ONL voor Ondernemers

apr 2015 – sep 2015  ·  Den Haag

Verantwoordelijk voor het beheer en up-to-date houden van de website, nieuwsbrief en social media. Een van de hoogtepunten was het organiseren van de ONL Nationale Ondernemersdag 2015 waar in twee dagen meer dan 700 ondernemers op af zijn gekomen. Als maker van de DNOB.org website ben ik direct betrokken geweest in het ontwerpproces en heb ik in het proces geadviseerd.
Medewerker Servicedesk ICT
Deloitte

nov 2014 – apr 2015

Het eerste aanspreekpunt voor vragen van (interne) klanten, verantwoordelijk voor afhandeling van diverse vragen op het gebied van ICT. De eerste lijn fungeert als intermediair tussen gebruikers, leveranciers en de 2e lijnafdelingen. Vragen variëren van instellingen in Word tot het oplossen van complexe problemen door middel van troubleshooting.
Webdeveloper
Fabrique [merken, design & interactie]

nov 2012 – nov 2013  ·  Amsterdam

Als junior webdeveloper heb ik bij Fabrique aan een aantal interessante projecten mogen werken waaronder de nieuwe website van Viktor&Rolf, de tijdelijke website van het Nationaal Militair Museum, onderhoud aan de Flexa websites en de volgende Cordaid websites: Corporate website, Mensen in Nood, Memisa, Kinderstem, Microkrediet. Al deze sites gebruiken het Django framework op basis van python. Door mijn ervaring bij Fabrique kan ik nu zelfstandig Django websites opzetten en ben ik bekend geraakt met software development technieken zoals Scrum.
Django Python
Freelance webdeveloper (freelance)
Madeinholland.info

jan 2010 – nov 2012

Onder deze naam heb ik tientallen websites gemaakt voor kleine ondernemers. De benodigde programmeer talen heb ik mezelf vanaf mijn 9e levensjaar eigen gemaakt, de interesse in het vak is altijd gebleven.
IT Expert
SupportMyPC

aug 2010 – nov 2010

Bij SupportMyPC heb ik op afstand mensen geholpen die een probleem hadden met hun computer. De klussen liepen uiteen van het oplossen van een probleem in Word 2007 tot het repareren van een door een virus geïnfecteerde computer. Ik heb hier geleerd hoe ik mensen op afstand kan helpen.