GYBA BV

Sector
Information Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
GYBA BV is een onafhankelijke organisatie die oplossingen ontwerpt en realiseert om de menselijke en geautomatiseerde processen beter op elkaar te laten aansluiten. Wij bieden expertise voor het ontwerpen van toepasbare oplossingen voor met name het raakvlak van organisatorische- en informatieaspecten. Onze business architecten hebben ervaring op het gebied van organisatiemodellering, IT(-architectuur) en heel veel kennis van verzekeringstechniek en pensioenen. Naast deze diensten leveren wij ook een tweetal producten: - Pf-web2.0: een framework waarmee voor website, portalen en een pensioenplanner voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, pensioenverzekeraars en PPI's - DataPA is een krachtige self-service reporttool waarmee eindgebruikers in staat gesteld worden om gegevens op te halen uit de (Progess OpenEdge) databases achter uw business applicaties.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.