WoningNet

Een passend huis voor iedereen. Dat is onze missie. Wil jij bedragen aan onze missie? Check www.werkenbijwoningnet.nl

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
WoningNet is hét shared service center op het gebied van de woningmarkt. We hebben uitgebreide ervaring met woonruimteverdeling, doen gedetailleerd marktonderzoek, ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuw beleid en geven waar nodig advies. Zo brengen we vraag en aanbod op de woningmarkt snel, slim en slagvaardig samen. Betrouwbare partner De kracht van WoningNet is samenwerking. Wij zijn al jarenlang dé betrouwbare partner van meer dan 200 woningcorporaties in heel Nederland. Ook gemeenten en commerciële vastgoedaanbieders kunnen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Al onze partners zien de voordelen in van schaalgrootte en kiezen voor kostenbesparing en efficiency. Voor corporaties én hun klanten Belangrijk speerpunt van WoningNet is woonruimtebemiddeling. Met onze dienstverlening brengen we de woonruimtebemiddeling van corporaties op een hoger niveau. Daar profiteren niet alleen de corporaties van, maar ook hun klanten. De geavanceerde website biedt hen één ingang tot alle woningen in de regio. WoningNet biedt corporaties ook gedetailleerde managementinformatie of de volledige uitbesteding van het klantcontactcentrum. Dienstverlening wordt aangeboden via diverse labels, te weten WoningNet, Rooftrack, Het Vierde Huis, Huurwoningnet en Studentenwoningweb. Kijk voor meer informatie op www.woningnet.info
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.