Yucat Mobile Business Solutions

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn Yucat Mobile Business Solutions en al ruim 15 jaar volledig gespecialiseerd in het realiseren van hoogstaande mobiele oplossingen. Yucat werkt hoofdzakelijk voor en aan de publieke zaak. Voor overheidsinstellingen zoals gemeenten zijn wij een vertrouwde speler in de markt. De systemen die Yucat voor en met haar klanten ontwikkelt maken werkprocessen efficiënter, effectiever én leuker. Gebruikers van onze systemen zijn ambtenaren, professionals in het publieke domein en het grote publiek. Yucat biedt onder andere systemen voor inspecties, handhaving en meldingen. Eén van de bekende successen is bijvoorbeeld de BuitenBeter App. Met deze app kan iedereen waar dan ook in Nederland gemakkelijk en snel een melding maken aan de gemeente over een losliggende stoeptegel of andere obstakels. Yucat verbindt, maakt processen lean én stevig over ketens heen. Maar bovenal maakt ze deze makkelijker én leuker voor alle betrokkenen. Dit door steeds weer de innovatie te zoeken met gebruiksgemak voorop! Yucat biedt graag ruimte aan slimme, energieke en doortastende teamspelers. Kennis maken? Neem vooral contact met ons op!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.