Info Pinnacle B.V.

Sector
Media Production
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Moviebites is specialist in online video, creatie en bereik! We brengen het verhaal in beeld waarbij online video en het bereiken van de juiste doelgroep altijd het uitgangspunt is. Ons credo "Let's Play" doelt op het creatieve samenspel met onze opdrachtgever, maar ook het feit dat online video's views of plays verdienen. We weten en meten dat online video leidt tot betere vindbaarheid, meer conversies en simpelweg meer impact. We hebben ruim 12 jaar ervaring met het bepalen van de juiste duur, kwaliteit, tone-of-voice en authenticiteit in onze producties. Die ervaring passen we succesvol toe in corporate, recruitment, events, product/how-to, animatie, commercials, opleiding en beroepen films. We werken voor veel bekende opdrachtgevers, maar ook voor opdrachtgevers die juist bekendheid zoeken. Ons team bestaat uit een mix van ervaren en jonge enthousiaste marketing, creatie en productie professionals.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.