ITrainee

iTrainee is dé matchmaker tussen jonge talenten en bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants.

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Professional SAP Talent voor bedrijven. Zorgvuldig geselecteerde SAP Young Professionals met een hele goede SAP expertise. Op basis van ITrainee Field Management ontwikkelt de trainee zich tot een gewaardeerde medewerker. ITrainee werkt op basis van het Productivity Principe ©. Het vinden en selecteren van nieuwe SAP medewerkers is meestal een heel gedoe. Hoe en waar vind ik hen en krijg ik dan wel de juiste medewerker? Voegen ze echt iets toe aan mijn team? Wat dragen ze bij aan mijn team? ITrainee heeft een bijzonder idee om dit voor u veel gemakkelijker te maken. Waarbij wij alle risico’s en zorgen uit uw handen nemen. ITrainee zoekt pas afgestudeerde HBO- en WO-ers die interesse hebben om SAP consultant te worden. Als SAP-consultant ben je verantwoordelijk voor het functionele/bedrijfskundige aspect en dus in mindere mate actief met de techniek zelf. In de meeste gevallen word je de functionele specialist in een van de modules van SAP. Ook voor de meer technische georiënteerde mensen is er voldoende werk in de SAP wereld.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.