Hirschmann Multimedia B.V.

Slimme oplossingen voor communicatietechnologie

Sector
Telecommunications
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Hirschmann Multimedia is een internationale kennis- en handelsorganisatie voor communicatie- en industriële netwerken. Vanuit het kantoor in Weesp, stuurt directeur Dick Kroon de organisatie met gepaste trots aan. ‘’Samen met onze ruim 65 medewerkers hebben wij vele productontwikkelingen en uitdagende projecten met succes afgerond. Wij passen ons voortdurend aan in de sterk veranderende technologieën en markten. Zo ontwikkelden wij ons in de afgelopen jaren naar een betrouwbare business partner in het optimaliseren van netwerken. Deze mijlpaal hebben wij bereikt dankzij onze opdrachtgevers, vele internationale connecties en de jarenlange samenwerking met leveranciers.’’ Werken bij Hirschmann Multimedia Hirschmann Multimedia bestaat uit getalenteerde en gemotiveerde mensen, die het krachtveld in de markt kunnen versterken en verbreden. Vanuit een goed primair arbeidsvoorwaardenpakket, ondersteunt met voor de functie specifiek afgestemde secundaire voorwaarden, biedt Hirschmann Multimedia de ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Opleidings- en trainingsfaciliteiten zijn dan ook integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie en jaarlijkse operationele plannen. Onze medewerkers hebben een passie voor techniek. Zij durven te experimenteren met nieuwe technieken en deze op unieke wijze toe te passen. Aangevoerd door onze eigen Research & Development-afdeling is de interesse om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen, groot. De no-nonsens mentaliteit representeert een bedrijfscultuur waarin de verschillende divisies elkaar graag ondersteunen in expertise. Jarenlange ervaring met verschillende markten en disciplines, zorgt ervoor dat we een zeer brede kennis in huis hebben. Working at Hirschmann Multimedia Our employees are passionate about technology. They dare to experiment with new technologies and apply them in unique ways. Driven by our own Research & Development department, everyone at Hirschmann is eager to stay up to date with the latest developments.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.