ITIS

Klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om klanten professioneel te ondersteunen

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht, die voor haar klanten hét aanspreekpunt voor ICT-zaken is. Of het nu gaat om advies, projectmanagement, applicatieontwikkeling, cloud- of mobiele oplossingen of infrastructuurbeheer, we kunnen u volledig of op onderdelen ontzorgen. Groot genoeg om u bij uw ICT-vraagstukken te helpen, klein genoeg om flexibel te zijn! Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collega’s om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent. Op het gebied van software leveren we gestandaardiseerde producten, maar ook maatwerk. ITIS levert software voor arbo, veiligheid en milieu zoals applicaties voor het beheer van gevaarlijke stoffen en stralingsinformatie, incidentregistratie en risico-inventarisatie en evaluatie. ITIS ontwerpt, configureert en beheert uw complete ICT-infrastructuur. Naast de traditionele aspecten als werkplek- en systeembeheer, bieden we ook diensten gericht op advies, cloud, connectiviteit en VoIP. Wij leveren ook gemotiveerde en ervaren medewerkers die het leuk vinden om uw team tijdelijk aan te vullen. We hebben een breed scala aan specialismen op het gebied van IT beheer en .NET in huis en bedienen een grote diversiteit aan klanten. ITIS kenmerkt zich door integriteit, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor kwaliteit. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de opleiding en groei van onze medewerkers. Dus ben je op zoek naar een nieuwe werkgever in de detachering, neem dan gerust contact met ons op.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.