Figlo

Enable everyone to understand and impact their financial future.

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Sinds 1996 ondersteunt Figlo financieel adviseurs, banken en verzekeraars bij financiële advies- en informatieprocessen. De Figlo producten zijn ontworpen om financiële zaken inzichtelijk te maken en laagdrempelige toegang te bieden tot deze belangrijke informatie. Het uitgangspunt van Figlo’s producten is dat ze zowel de financieel adviseur als de klant voordelen bieden. Voorbeelden van producten waar de Figlo technologie achter zit, zijn de Online Kasboekjes van ABN Amro, Rabobank en SNS, het Financieel Plan van Knab en alle Hypotheekshop adviesdiensten. Daarnaast werkt het grootste deel van de intermediaire markt, financieel planners en accountants met het Figlo Platform. Met ruim 60 medewerkers zijn we gevestigd in Capelle aan den IJssel en Zwolle. Figlo is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Advicent Solutions..
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.