DUTCH PORTFOLIO brand design agency

Dutch Portfolio bouwt sterke merken. We helpen organisaties met de merkidentiteit en vertalen dit naar digital branding.

Sector
Design
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Dutch Portfolio bouwt sterke merken. We helpen organisaties met het vinden en verscherpen van hun merkidentiteit en vertalen dit naar digital branding. Als Dutch Portfolio zijn we goed in het oplossen van brand design & merkidentiteit vraagstukken. We onderzoeken het merkinnerlijk, vertalen dit naar een visuele identiteit en zetten strategische richtlijnen uit. We delen onze kennis, coachen en bouwen zo samen een sterk merk. Dutch Portfolio werkt graag samen met organisaties die goed voor de mens en de wereld zijn. Zo kunnen we met de inzet van brand design iets wezenlijks voor de maatschappij en de wereld betekenen. En wie ben jij? We maken graag kennis om te kijken hoe we jou kunnen helpen. Je kan ons bereiken op 030 — 737 11 22 of [email protected] Bekijk ons werk op: dutchportfolio.com behance/dutchportfolio instagram/dutchportfolio
Opdrachten
0
Professionals
0

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.