ALTEN Nederland

Technology Consulting & Engineering

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
ALTEN is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy, engineering en IT. We zijn werkzaam in alle business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten. Binnen Nederland biedt ALTEN haar dienstverlening aan vanuit gespecialiseerde business lines: Technology en IT. Binnen de business line Technology is ALTEN werkzaam op het gebied van Technical Software en Mechatronics & Robotics. En bij IT richten wij ons op: Software Quality, Data & Analytics en Software & Cloud Engineering. Door deze specialisatie per business line is ALTEN in staat om exact de juiste kennis te leveren die nodig is binnen de projecten. ALTEN heeft in Nederland vijf vestigingen: in Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Amstelveen, Apeldoorn en Groningen. Internationaal maken wij deel uit van de ALTEN Groep, die sinds 1988 actief is. Hiermee zijn wij één van de grootste aanbieders van technische consultancy in Europa. ALTEN is genoteerd aan de Euronext aandelenbeurs. Wil je meer informatie over ALTEN? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.alten.nl.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
7

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.