Van der Rijk - Retail Software Testing

Retail Software Tester

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Kassasystemen zijn er in vele soorten en maten, maar er is één ding wat ze allemaal gemeen hebben: ze worden allemaal ontwikkeld door een softwareleverancier en ze worden allemaal gebruikt door retailers. De reden dat retailers dit niet zelf gaan ontwikkelen is heel simpel: “Schoenmaker blijf bij je leest“. Iedereen moet dus doen waar hij goed in is, echter er komt een moment dat de softwareleverancier het ontwikkelde product graag wil implementeren bij de klant (de retailer) en dan wilt u als klant graag zekerheid dat wat de softwareleverancier zegt dat het systeem doet, het systeem ook daadwerkelijk doet en niet alleen de zogenaamde happy flow. U wilt als klant zekerheid hebben dat u alle soorten en typen transacties kunt uitvoeren met alle gedefinieerde betaalwijzen tijdens het dagelijkse werk en dat het systeem stabiel is en snel genoeg is. Maar hoe kunt u dat nu zeker weten? Vertrouwt u er maar op dat de softwareleverancier alles goed heeft getest? Vertrouwt u er maar op dat de softwareleverancier ook uw configuratie goed door heeft getest in de nieuwe release of gaat u er maar van uit dat het wel goed zit? Ik ga er van uit dat u graag zelf wilt controleren dat de opgeleverde release voldoet aan uw verwachtingen. Maar hoe pakt u dat aan? U bent geen software tester en ook uw medewerkers hebben wel wat anders te doen dan het testen van de nieuwe kassa software. Ik wil en kan u daar graag bij helpen. Met mijn jarenlange ervaring als software tester en test manager gecombineerd met mijn uitgebreide kennis van logistieke retail processen en kassasystemen kan ik in een korte periode op basis van een product risico analyse uw kassa systeem door testen en u een vrijgave advies geven aan de hand waarvan u kunt bepalen of u de opgeleverde release wel of niet in gebruik wilt gaan nemen in uw vestigingen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.