PLUS Retail

Goed eten, daar houden we van.

Sector
Supermarkets
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Goed eten. Daar houden we van. Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. En dat is waar het bij PLUS om draait. Aandacht voor goed eten zit dan ook verweven in onze identiteit en waarden, en we raken er niet over uitgepraat. Daarom selecteren wij pure, verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden wij dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen. Omdat onze 218 ondernemers en hun 262 supermarkten midden in de buurt staan, kunnen zij inspelen op de wensen van de consument. Zo zijn we groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Serviceorganisatie PLUS Retail PLUS Retail B.V. is de serviceorganisatie achter de PLUS supermarkten. De PLUS Retail organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster. PLUS Retail ondersteunt zo de aangesloten ondernemers maximaal bij de exploitatie van hun bedrijf.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.