Nspyre

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Nspyre is dé gespecialiseerde dienstverlener waar techniek centraal staat. Wij willen met technologie een bijdrage leveren aan de maatschappij en het succes van onze klanten. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven uit het high-tech segment, industrie, vervoer & infra en energy & utilities markt. Onze toegevoegde waarde komt het beste tot zijn recht bij bedrijven die sterk afhankelijk zijn van bedrijfszekerheid en innovatie. Nspyre is gespecialiseerd in complexe engineeringsvraagstukken op zowel softwaregebied als het (fijn)mechanische vlak. De naam Nspyre communiceert in feite ons leidmotief: "inspireer". We zijn hét bedrijf waar technisch specialisten zich thuisvoelen en elkaar inspireren. Met ca. 630 medewerkers zijn wij landelijk actief met elf gespecialiseerde units. Deze op competentie ingerichte indeling van units levert een belangrijke bijdrage in onze technische kracht en ontwikkeling ten faveure van klanten en professionals. Daarnaast beschikt Nspyre ook over een eigen nearshore software excellence center in Roemenië, een projectorganisatie, SLA/Beheer service center en een flexcenter voor het bemiddelen van Freelancers. Nspyre is volledig zelfstandig en behoort tot de grootste en meest ervaren dienstverleners in haar marktsegment.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.