ista Nederland B.V.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
ista Nederland is gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele verbruik van energie- en water in complexen die zijn voorzien van een collectieve verwarmingsinstallatie. Wij begeleiden gebouwbeheerders en installatiebedrijven bij het toepassen van de juiste meettechnologie, we verzamelen de geregistreerde verbruiksdata, vervaardigen de eindafrekening, verzorgen het financiële transactieverkeer van voorschot- betalingen en eindfacturatie, verstrekken inzicht in het verbruik en helpen zowel beheerders als bewoners bij het beantwoorden van hun vragen. Dit doen wij onder de noemer ‘Metering, Billing en Customer Care’ voor onder andere Woningcorporaties, Institutionele beleggers, Vastgoed- beheerders en ontwikkelaars, Installatiebedrijven en Verenigingen van Eigenaars. Onze groei zit voornamelijk in de duurzame energiemarkt.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.