Working Spirit

Wij detacheren IT-ers op het gebied van Development (Java & .NET), DevOps & Cloud en Data & Analytics in heel Nederland.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Working Spirit detacheert IT specialisten. Of je nu op zoek bent naar extra IT kennis of tijdelijk meer IT capaciteit nodig hebt, wij ondersteunen je graag met de inzet van onze specialisten op het gebied Development, DevOps & Cloud en Data & Analytics. Daarnaast kunnen wij via Working Spirit Academy opleidingstrajecten verzorgen waarmee wij junior IT talent kunnen toevoegen aan organisaties met een structurele behoefte aan extra IT personeel. Working Spirit is een ervaren No-Nonsense detacheerder. Onze ervaring stelt ons in staat om een goede vertaling te maken van opdracht naar inzet. Ons brede netwerk met IT Professionals maakt het mogelijk om snel in te springen op de vraag. Omdat we door heel Nederland actief zijn, zorgen we voor een maximale enkele reistijd van 1 uur voor onze professionals. Dat maakt dat ze uitgerust zijn en vol energie aan de slag kunnen. Working Spirit levert kwaliteit. Wij besteden daarom veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Voor iedereen wordt een persoonlijk opleidingsprogramma opgesteld met aandacht voor techniek maar ook voor sociale aspecten. De mensen van Working Spirit vinden het prettig om in een ongedwongen, informele sfeer met zowel collega’s, leveranciers als klanten om te gaan. Hierbij wordt de professionaliteit nooit uit het oog verloren. Wij zijn harde werkers maar maken ook zeker tijd voor ontspanning. Wij zijn informeel en open. Wij zijn nieuwsgierig, leergierig, zelfstandig en een tikkeltje eigenwijs. Heb jij tijdelijk extra IT kennis of capaciteit nodig of wil je bij ons aan de slag als IT professional? Neem dan contact met ons op via 0570-513838. Drinken we eerst een kopje koffie en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.