Ajilon IT

Sector
Staffing and Recruiting
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Ajilon brengt werkgevers en professionals bij elkaar. We bemiddelen op projecten in engineering, aerospace, technology, finance, life sciences en IT. Wij zijn er voor elk moment in je carrière en hebben functies voor iedereen, van starter tot senior. Bij Ajilon kun je vast of tijdelijk aan de slag. Ook bieden we traineeships en ondersteunen we freelancers. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals met plezier aan het werk zijn. Dat zij het beste uit zichzelf halen en uitdaging blijven zien in de projecten die ze voor ons uitvoeren. Daarom blijven wij altijd betrokken bij onze professionals en doen we ons best om hen te helpen bij elke stap in hun carrière. Ben je benieuwd naar onze vacatures en wat Ajilon voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bekijk onze vacatures hier op LinkedIn.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.