QDelft

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
QDelft maakte sinds 1996 maatwerksoftware binnen sectoren zoals (semi-)overheid, zorg, onderwijs, transport en logistiek. Zo’n honderd medewerkers ontwikkelden met veel plezier software in nauwe samenwerking met diverse klanten. Q zag graag dat onze software goed werkte. Zowel voor onze klanten, maar vooral ook voor de eindgebruikers. Daarom stelden we per opdracht het optimale team samen en werkten we bij voorkeur volgens een Agile ontwikkelmethode. Om tot het gewenste resultaat te komen, ontwikkelsnelheid te bevorderen én kwalitatief goede software te maken, betrokken we opdrachtgevers graag bij het proces. Zo werkte Q samen aan software die werkt. De software die Q heeft ontwikkeld, is vaak van directe invloed op de maatschappij. Dat komt in belangrijke mate door onze opdrachtgevers (Studielink, ministerie van VWS, ministerie van OCW, Stichting Studiekeuze123, NVM, Gemeente Den Haag, ProRail). Omdat onze software mensen raakt, stond de kwaliteit en het ontwikkelproces bij ons bovenaan. Vandaar dat we kozen voor technisch partnerschap met Microsoft en we ons ISO9001-certificaat koesterden en onderhielden. Onze medewerkers waren hoogopgeleide professionals met communicatieve vaardigheden en uitstekende expertise op breed gebied. Zij streefden naar een continue verbetering van het ontwikkelproces. De kwaliteit van onze software voldeed aan standaarden onder andere op het gebied van SIG sterrenclassificatie, accessibility en security.”
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.