Ditzo

Verzekeren met 'n smiley

Sector
Insurance
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij geloven dat verzekeren begint bij de behoefte van consumenten, niet bij het gemak van een verzekeraar. Ditzo is gebouwd op de wensen en behoeftes van consumenten. Dat zie je terug in onze producten en dienstverlening, maar vooral in ons contact met klanten. Bij Ditzo vind je geen belscripts of maximale gesprekstijden. Wel medewerkers die oprecht naar je luisteren en erop gebrand zijn je verder te helpen. Voor veel mensen is verzekeren een noodzakelijk kwaad. Iets waar je je eigenlijk liever niet mee bezig houdt. Dat beseffen we. Daarom willen we je het niet onnodig moeilijk maken. En bieden je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen die je aan kunt passen wanneer het jou uitkomt. Met begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat we weer verzekeringen maken waarvoor ze bedoeld zijn.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.