SchoolMaster BV

Magister maakt maatwerk mogelijk.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In combinatie met de app bedient Magister ruim 1 miljoen gebruikers, waarvan dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Met een team van ruim 90 gemotiveerde professionals is het softwareplatform Magister continue in ontwikkeling wat zorgt voor een optimale aansluiting met de behoefte uit de markt en bijdraagt aan een proactieve innovatie van het onderwijs. Magister opereert onder de juridische entiteit Schoolmaster B.V., en is onderdeel van de Iddink Group. Iddink Group ‘Iddink Group is marktleider in educatieve dienstverlening in Nederland. En de innovatiepartner voor scholen, docenten en leerlingen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Onder de merken Iddink, Eduarte en Magister biedt Iddink Group leerlingadministratiesystemen, digitale leeromgevingen, Apps en geavanceerde les- en leer(middelen) oplossingen. Zodat elke dag meer dan 2 miljoen gebruikers zichzelf kunnen ontwikkelen op de manier die bij hen past. Daar zet de Iddink Group zich actief voor in, al sinds 1922.’ Iddink Group is in verschillende onderwijssegmenten actief in Nederland, België en Spanje. Onze visie AAN staan betekent dat er energie stroomt. Alleen met energie sta je maximaal aan, leer en ontdek je en kom je vooruit. Jouw enthousiasme om te leren blijft makkelijker aanstaan met de aandacht en energie van de mensen om je heen – zoals je docent, je ouder/verzorger, je coach en je mentor. Daarom zorgen wij er dagelijks, met onze dienstverlening voor dat van die kostbare energie niets onnodig opgaat aan alles wat er nodig is om onderwijs te realiseren. Ons team Met een team van ruim 320 professionals ontwikkelen we onze product- en dienstverlening. Het is onze uitdaging om het onderwijs van morgen vorm te geven, iedere dag weer, samen met elkaar. Vanuit onze visie, die beschrijft dat AAN staan betekent dat er energie stroomt, leer en ontdek je en kom je vooruit. Alleen met energie sta je maximaal aan. Vanuit die gedachten zetten wij leerlingen, ouders en docenten centraal in de (door)ontwikkeling van ons portfolio. Het onderwijs is zo in beweging dat wij trots zijn hier met onze gepassioneerde medewerkers vorm aan te geven en leidend in te zijn. Wil jij dat ook of ben je ervan overtuigd dat jij echt van toegevoegde waarde voor ons bedrijf kan zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op, kijk op https://www.iddinkgroup.com/werkenbij/ Voor meer informatie kijk op www.iddinkgroup.com
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.