J-Ware ICT

Sector
Computer Networking
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
J-ware ICT is een all-round ICT bedrijf gevestigd in Kapelle, Zeeland. Sinds november 2006 is J-ware ICT een betrouwbare partner op het gebied van Systeem- en Netwerkbeheer. Het MKB in West Brabant en Zeeland weet J-ware ICT steeds vaker te vinden als beheerder van haar ICT omgeving. J-ware ICT heeft de beschikking over een Service Desk in haar kantoor in Kapelle. Vanuit deze Service Desk worden op afstand haar klanten geholpen met het beheren van haar ICT omgeving. Door continue monitoring van de systemen van de klant worden problemen vroegtijdig geconstateerd en opgelost zodat de klant hier zo min mogelijk last van heeft. Ook voor serverinstallaties en het installeren van netwerken, al dan niet draadloos, bent u bij ons aan het goede adres. J-ware Webdevelopment is de afdeling die zich bezig houdt met het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Bij hen bent u aan het goede adres voor een website voor uw bedrijf of een webapplicatie om uw informatie overzichtelijk en toegankelijk te maken. J-ware is ook dealer van King Business Software. Met deze software beschikt u over een uitstekende tool om uw financiële en logistieke gegevens in te verwerken. Steekwoorden voor onze dienstverlening zijn: Service, Klantgerichtheid en Flexibiliteit
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.