Delta Lloyd

Sector
Insurance
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Delta Lloyd is geboren uit daadkracht. Niet voor niets waren wij de eerste levensverzekeringsmaatschappij van Nederland, Europa en Amerika. We houden van aanpakken en resultaten boeken. We zijn niet bang onze eigen mening te geven. Zo hadden we in de 19e eeuw het lef ‘nee’ te verkopen aan Napoleon. Omdat we dankzij onze kennis veel beter wisten wat de werkelijke risico’s waren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een brede financiële dienstverlener waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenproducten. Wij willen jou helpen de eerste en de volgende stap te zetten. Door je uit te dagen om knopen door te hakken en aan de slag te gaan. Om je te helpen zorgen we elke week voor nieuwe reportages, interviews en andere verhalen. Ook analyseren we belangrijke ontwikkelingen voor je. Alles om jou meer financieel daadkrachtiger te maken.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
9

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.