Sigmax

Empowering professionals everywhere

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Al meer dan 20 jaar ontwikkelt en levert Sigmax best-in-class software oplossingen voor organisaties die efficiënter en slimmer willen werken. Als technologie partner denken wij mee met onze (internationale) klanten. We zijn gedreven hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Dit doen we met ruim 160 talentvolle en gepassioneerde collega’s. Onze pay-off ‘Empowering Professionals Everywhere’ drukt hierin onze toewijding uit. Onze business units: - Public Transport: Mobiele handhavingspakketten voor het openbaar vervoer - Law Enforcement: Software voor vergunningen, toezicht en handhaving - SequriX: Managementsoftware voor beveiligingsbedrijven - Field Service Solutions: Mobiele oplossingen voor field service organisaties
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.