Nexct

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Bij Nexct vinden we dat IT er is om organisaties te helpen om resultaten te behalen en doelstellingen te realiseren. En om mensen zó te laten werken dat zij alles uit hun werk halen wat erin zit. Wij praten over ‘Het Nieuwe Werken’, Unified Communications en Collaboration. Daarmee bedoelen we: we kunnen mensen simpel en vanzelfsprekend laten werken binnen één geïntegreerde omgeving. Wij adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren zo’n omgeving. Telkens gaan wij weer terug naar de kern: Wat heb je nu echt nodig? Wij van Nexct hebben ervaring met communicatietechnologie, collaboration en infrastructuuroptimalisatie en kunnen over technieken en toepassingen heen kijken. Wij zijn onafhankelijk in denken en handelen, onafhankelijk van leveranciers. Zo kunnen wij met een open blik de beste oplossing zoeken die waarde toevoegt en vooral mensen laat samenwerken en communiceren: hoe ze willen, waar ze willen en met wie ze willen. Dat is Nexct. The people behind it. www.nexct.nl
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.