Powerhouse

De energieleverancier voor volledige controle over uw bedrijfsenergie

Sector
Renewables & Environment
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Powerhouse is een #energytech bedrijf, een energiebedrijf en technologiebedrijf ineen. Door onze kennis over energie en digitalisering samen te laten komen in het digitale energieplatform zij wij in staat om slimme oplossingen te bieden. Powerhouse fungeert als de connectorrol, waarbij wij organisaties verbinden met het nieuwe eco-systeem. Powerhouse kijkt naar de klantbehoefte en helpt de klant om zijn of haar behoefte te vervullen. Powerhouse ontsluit de energiemarkt met het geavanceerd online Powerhouse Energy Platform. Klanten krijgen zo toegang tot alle belangrijke energiemarkten. Zij beheersen zelf de inkoop en verkoop van hun energie en kiezen dus voor een optimale inzet van hun productiemiddelen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.