Famed B.V. (via Quintor)

Famed is specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties. Wij zijn Famed... en wij zijn er voor u.

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Aangenaam… Famed: de financiële partner in de zorgsector! Famed is sinds 1988 een financieel dienstverlener in de zorgsector en marktleider in omvang. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties nemen wij de tijdrovende zorg over de financiële administratie van zorgaanbieders uit handen. Wij zien het als onze opdracht om binnen Nederland het gegevens-, declaratie- en financiële verkeer tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars zodanig af te handelen dat: - de verschillende partijen in de zorg zo min mogelijk inspanningen hoeven te leveren bij de financieel- administratieve afhandeling van zorgprestaties; - de kostenefficiency zo groot mogelijk is. Met onze dienstverlening willen we een centrale en onafhankelijke rol spelen bij het realiseren van de maatschappelijke doelstelling in de zorg, namelijk: het optimaliseren van de betaalbaarheid, efficiëntie, toegankelijkheid én de kwaliteit van de zorg.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.