Educom

Een stap in de goede richting!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Educom is sinds 1981 een professionele ICT- opleider en als Academy gespecialiseerd in het verkleinen / dichten van de “gap” tussen educatieve uitstroom en arbeidsmarktinstroom. We leiden werkzoekenden op een gestructureerde manier op in de ICT-sector en specifiek binnen het vakgebied Software Engineering. We richten ons onder andere op: Design and Development van software, web en mobile, interaction en industrial Design, Informatieanalysen, Testen, technisch en functioneel Applicatiebeheer en support). Inmiddels zijn wij gevestigd in Sittard, Eindhoven, Utrecht en Arnhem. Met een trackrecord van bijna 2000 opgeleiden tot nu toe en een succesratio van 94% is kwaliteit leidend voor ons. Succes is er pas als het doel behaald is: een baan als zelfredzaam professional. Detacom is opgericht in 1994 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gerespecteerde ICT- dienstverlener. Als zusterbedrijf van Educom houdt Detacom zich bezig met het uitvoeren van software development projecten en het detacheren van ervaren professionals. Detacom is een professionele ICT-dienstverlener, die haar klanten middels een flexibele schil een oplossing biedt voor zowel de behoefte aan tijdelijke als structurele capaciteit. Door innovatie van onze dienstverlening, focus op kwaliteit, projecten uitvoeren, uitbreiding van onze producten en diensten én maximaal gebruik te maken van de synergie voordelen door de samenwerking met Educom, is in 2016 een nieuw Detacom gecreëerd dat veel meer kansen kan bieden aan zowel haar medewerkers als aan haar opdrachtgevers.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.