Move4Mobile

Wij ontwerpen en ontwikkelen slimme mobiele oplossingen die het leven van jou en je klant makkelijker maken.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Met bijna 70 zeer gedreven medewerkers, ontwerpen en ontwikkelen wij vooruitstrevende mobiele oplossingen vanuit ons kantoor in Zwolle. Om je bedrijfsprocessen efficiënter te maken, om je klant extra service te bieden en om ervoor te zorgen dat jouw product of service overal beschikbaar is. Slimme oplossingen die het leven van jou en je klant makkelijker maken. Voor het ontwikkelen van slimme oplossingen maken wij gebruik van de laatste technologieën: kunstmatige intelligentie, chatbots, domotica, internet of things toepassingen en natuurlijk cloud-oplossingen. Uiteraard geïntegreerd met jouw systemen en gekoppeld aan jouw data. Wij ademen ‘mobiel’ en dat zorgt ervoor dat je meer van ons kan verwachten dan alleen het bouwen van de technische oplossing. Wij jagen achter innovaties aan, vertellen je graag wanneer wij denken dat het slimmer kan en doen geen concessies aan de kwaliteit. Allemaal met als doel om jou een stap voorwaarts te brengen in je mobiele strategie. Trots op onze prestaties: - Best agency FONK50 (2018, 2019) - #2 op de lijst in het klanttevredenheidsonderzoek van FONK, grote full service bureaus (2019) - FD Gazelle 2016, 2017, 2018, 2019 - Winnaar Red Herring Top 100 Europe award - Ranking in de Technology Fast 500™ Europe Wil je meer over ons weten? Ga dan naar www.move4mobile.com of neem contact op via [email protected] of 038 760 1750.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.