BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sector
Broadcast Media
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De programmamakers van BNNVARA willen zaken in beweging zetten. We hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Een duurzame, inclusieve samenleving waarin iedereen deelt in de welvaart en het plezier. Alles wat we maken, staat in het teken daarvan. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Nieuws BV en #BOOS. Met onze programma’s maken we dingen bespreekbaar, doorbreken we taboes en willen we de best verkrijgbare versie van de waarheid boven tafel krijgen. We starten belangrijke discussies en houden die net zo lang levend tot er iets verandert. De vorm waarin we dat doen wordt bepaald door de inhoud. Op een manier die ontroert, verrijkt, verrast, laat lachen en aan het denken zet. Met hoor en wederhoor waar het journalistiek betreft. En op het randje waar het kan, ook als dat soms schuurt.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.