DDK ondernemend reclamebureau

Hersens uit de mouwen

Sector
Marketing and Advertising
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Waarin onderscheidt DDK zich: • Standaard service en betrokkenheid: meedenken in planning, een herinnering voor deadlines, taal- en tekstcontrole en meer. • Persoonlijk contact: 15 medewerkers waaronder tekstschrijvers, grafisch en webdesigners, project managers, planners, webbouwers, online media specialisten en marketing- en communicatie experts. • Samenwerking met verschillende partners. Bijvoorbeeld met drukkers of media- inkoop, 
waardoor DDK u scherpere tarieven kan geven. (Mediaklapper.nl, Elbee en DUIC.nl - onderdeel van Nu.nl) • ROTA keurmerk (stichtingrota.nl). DDK is het enige, erkende mediabureau in Utrecht Geïnteresseerd in cases van organisaties waar DDK een bijdrage voor heeft geleverd? Of wilt u sparren over uw marketingcommunicatie vraagstuk? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.