4Launch BV

Your tech, Our passion

Sector
Consumer Electronics
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
4Launch is de ideale partner voor al uw hard, sofware en IT vraagstukken. Wij herkennen als geen ander uw zakelijke behoeftes en hebben hiervoor de specialistische kennis in huis.Onze specialisten kunnen uw systemen samenstellen, assembleren en upgraden daarnaast is het mogelijk specifiek maatwerk te leveren. Ook flexibele Cloud en storage oplossingen zijn voor u als klant mogelijk. Wij werken servicegericht en staan hierin altijd voor u klaar. Als zakelijk partner heeft u daarnaast altijd een van onze Account Managers als uw aanspreekpunt die u persoonlijk verder helpt. • Meer dan 10.000 producten direct uit eigen voorraad leverbaar. • Samenwerking met alle grote merken. • Persoonlijk advies, één direct aanspreekpunt. • Op rekening betalen is bij ons geen probleem. • Speciale zakelijke aanbiedingen op maat.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.