Developers.nl

Kijk hieronder op 'Wat we doen' voor meer informatie.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Developers.nl is een kennisorganisatie; een bolwerk van specialisten op het gebied van software-ontwikkeling. Het is een jonge en ambitieuze club mensen met een sterke onderlinge samenhang. Vanuit oprechte interesse in het vak, elkaar en de klant doen wij waar we goed in zijn: kennis inzetten voor het oplossen van vraagstukken van klanten. Developers.nl levert kennis om met behulp van software-ontwikkeling bedrijfsprocessen te faciliteren, te automatiseren en te optimaliseren. De basis van de dienstverlening is kennis, en dan met name in de open source programmeertalen PHP, Java, Frontend (HTML, CSS en Javascript) en Python. “We leven ons in in de klant, inventariseren de vraag met zoveel slimme capaciteit als hiervoor nodig is (account en architectuur) en adviseren over de oplossing en de invulling. De juiste expertise op de juiste plek, dat is ons doel.” Onze professionals beschikken over de laatste expertise en ervaring binnen onze kennisgebieden. Daag ons uit en neem contact op met één van onze collega's via 010-3035929
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.