RNHB

Dé vastgoedfinancier van Nederland

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Een gebouw of huis kopen om te verhuren? RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Met onze hypotheken financieren we bijvoorbeeld huizen, appartementen en studio’s bestemd voor verhuur. Maar ook commercieel vastgoed zoals kantoor-, bedrijfs- en winkelpanden. We financieren deze beleggingspanden voor consumenten, zzp’ers én ondernemers. RNHB bestaat sinds 1890. Meer dan honderd jaar hebben we expertise opgebouwd in de markt. We zijn daarom zeker van onze zaak als we zeggen: wij zijn goed in wat we doen. Bij RNHB richten we ons op wat wél kan, ook als er niet meteen kant-en-klare oplossing is. We bouwen een band op met onze klanten, zodat hun droom ook de onze wordt. En we die droom samen kunnen waarmaken. Bij RNHB werken ongeveer zestig enthousiaste collega’s en we zijn hard aan het groeien. Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkst. We willen een persoonlijke online dienstverlener zijn die anders is dan wat je verwacht bij een hypotheekbedrijf. We houden van nieuwe technologie en omarmen een agile manier van werken. Onze collega’s werken graag bij ons vanwege de fijne samenwerking en informele sfeer. Je kunt altijd bij iemand terecht met een vraag of idee. Zo komen we tot onze goede oplossingen. Het mooie is dat je ook snel groeit bij RNHB. Aan de ene kant omdat je veel kunt leren van onze experts, aan de andere kant omdat je meteen eigen verantwoordelijkheid krijgt. We halen het beste uit jouw talent! Binnenkort kennismaken? - Bel: (030) 755 20 00 - Mail: [email protected]
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.