Indicia

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
INDICIA e-Business Indicia e-Business is een full service internet bureau met 65 enthousiaste professionals. De organisatie bestaat uit 3 pijlers: Interactiv Media, Business Portals en Managed Services. Bij Interactiv Media worden op basis van techniek en creativiteit, oplossingen gemaakt voor klanten waarbij interactie met de doelgroep centraal staat. Hierbij kan je denken aan web/online campagnes, ontwikkelen van mobile apps, maar ook het outsourcen en ondersteunen van het social media management voor merken en organisaties. Bij Business Portals worden op basis van diverse technologieën (bijv. .NET, Java, Drupal) samenwerkingsportalen ontwikkeld. Dit doen wij voor toepassingen tussen bedrijven en binnen bedrijven. Hierbij staan proposities rondom HR/Talent management, samenwerken en connectiviteit centraal. De klanten van Indicia kunnen hun oplossingen onderhouden en laten ondersteunen door onze Managed Services organisatie. Naast een helpdeskondersteuning, change management, service level management worden hier bijvoorbeeld diverse SaaS oplossingen gemanaged en onderhouden. Specialties interactiv media, Business Portals, Managed Services
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.