SQUAL Media B.V.

Wij helpen vertellen en verkopen. SQUAL: Silly name, great work.

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
SQUAL Media gelooft in het koppelen van specialismen. Op een prettige en efficiënte manier mooie dingen maken die echt iets toevoegen aan de communicatiekracht van onze klanten: de missie van SQUAL Media. Wij definiëren uw doelstellingen, vertalen die in functionaliteit en zoeken de juiste inzet van middelen. Gekoppeld aan een tijdspad en budget. Volledig transparant en zeer nuchter. De vragen die wij stellen zijn eenvoudig: "Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? En wat heeft u 'onderweg' nodig?" De antwoorden zoeken we in een aanpak die nauw aansluit op uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Kernbegrippen hierin zijn geïntegreerde communicatie en Multi Channel Marketing. Dat gaat kort, nuchter, efficiënt, pragmatisch en in glasheldere taal. Mogelijke struikelblokken tussen commercie, techniek en creativiteit nemen wij voor u weg.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.