System4.nl

Een team van gepassioneerde developers

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn System4, een ambitieus fullservice internetbureau in Veghel met een passie voor ons vak. System4 is gespecialiseerd in het maken van professionele websites, webshops, mobiele apps en maatwerkapplicaties. Een developer op locatie inhuren? Dat kan bij System4. Onze programmeurs werken graag op het kantoor van onze klanten aan projecten, zodat de communicatie optimaal verloopt en issues direct opgepakt kunnen worden. We helpen ook bij hosting, domeinregistratie, het installeren van SSL-certificaten en servermanagement. Begonnen in 2003, toen Internet nog in de kinderschoenen stond. Inmiddels hebben we projecten op onze naam staan waar we trots op zijn en werken we voor opdrachtgevers als AT5 en BVA Auctions. We groeien hard en zijn gek op wat we doen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.