HR2day

Dedicated HR Software

Sector
Human Resources
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
HR2day is de nieuwe standaard in online HRM en salarisadministratie en wordt gebruikt door het MKB en grote organisaties met duizenden werknemers. Alle voorkomende HR-processen worden ondersteund. In het digitaal persoonsdossier, worden alle HR-gegevens van iedere medewerker bijgehouden. Omdat HR2day volledig op internet technologie is gebaseerd, kan iedereen die geautoriseerd is altijd en overal bij dezelfde actuele gegevens. Dat scheelt heel veel uitzoekwerk en onderlinge afstemming. Je hebt geen uitgebreide of dure training nodig om HR2day te begrijpen. Zelfs zonder opleiding kan je ermee aan de slag. Elke dag staan we klanten persoonlijk te woord met onze helpdesk. HR2day maakt gebruik van Salesforce: de toonaangevende wereldmarktleider in cloud computing. Voor gebruikers betekent dat betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Honderden werkgevers maken naar volle tevredenheid gebruik van de volledig geïntegreerde HR- en salarisoplossing HR2day. HR2day heeft een intuïtieve overzichtelijke gebruikersomgeving waarmee iedere organisatie écht ‘in the cloud’ direct en eenvoudig kan administreren. HR2day koppelt bovendien slim en doelgericht met software van andere partijen. Zorgeloos administreren, zonder gedoe. Makkelijk. Toegankelijk. Persoonlijk. Dat is de filosofie van HR2day.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.