ViaViela B.V.

Jouw kind. De beste gastouders.

Sector
Individual & Family Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Ons ideaal It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Wat we doen ViaViela is het groot ste gastouderbureau van Nederland. Met bijna 60 vestigingen zijn wij verantwoordelijk voor kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Wij ondersteunen en faciliteren (gast)ouders bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder mbv onze gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben. Ondernemende werkgever Een gedreven club mensen werkt hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling Klantenservice en onze consulenten worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.