IEX Media BV

Marktleider in de Benelux op het gebied van beleggingsinformatie. Nieuws, analyse, advies, educatie en community.

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
IEX / van beleggers voor beleggers IEX Media is een innovatief cross-mediaal bedrijf met een breed portfolio aan titels. Sinds de oprichting in 1999 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. Via de verschillende titels worden ieder maand 1,5 miljoen particuliere beleggers in Nederland en België bereikt, en via het Professional Channel nog eens 55.000 beleggingsprofessionals. Grootste financiële informatienetwerk De titels van IEX Media vormen het grootste financiële netwerk in Nederland en België. Het multimediale netwerk bestaat uit afzonderlijk gepositioneerde websites, nieuwsbrieven en magazines die zowel breed als diep ingaan op zeer uiteenlopende beleggingsonderwerpen. Naast financiële informatie hebben de sites ook ruim aandacht voor financiële producten en diensten zoals beleggingsfondsen, vastgoed-CV’s, structured products, crowdfunding en vermogensbeheer. Voor ieder type belegger De afzonderlijke merken zijn geclusterd in channels, die ieder een ander type bezoeker aanspreken. Zo wordt de actieve belegger bereikt via het IEX Retail Channel, de meer ervaren langetermijnbelegger via het Belegger Channel of de beleggingsprofessional via het Professional Channel.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.