DEA.Amsterdam

We are a digital engagement agency, based in Amsterdam

Sector
Marketing and Advertising
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
DEA.Amsterdam is een full service digital engagement agency uit Amsterdam dat merken, groot én klein, helpt met het ontwikkelen van duurzame klantrelaties. De inzet: een relevante mix van digital marketing disciplines, waaronder search engine advertising, social performance advertising en e-mailmarketing. DEA.Amsterdam is opgericht in 2017 en is een zelfstandig opererende dochteronderneming van Ematters BV. Het bureau werkt voor sterke merken in elke denkbare branche; in binnen- en buitenland. Het bureau kenmerkt zich door het multidisciplinaire team en sterke techpartners als Google, Microsoft en Facebook. DEA.Amsterdam biedt een one-stop-shop voor alle digital marketing zaken en fungeert in veel gevallen als remote digital marketing afdeling voor merken die expertise, continuïteit en resultaat willen waarborgen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.