Ematters | Realtime Marketing

De strategische marketing automation partner, vandaag en morgen.

Sector
Marketing and Advertising
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Ematters is specialist in realtime marketing en gevestigd in Amsterdam. Sinds 2007 weet Ematters middels online media, excellente marketing kennis en innovatieve technologieën mensen binnen elke doelgroep 1-op-1 online te bereiken op elk device, op het ideale moment en met het meest actuele aanbod. Door de inzet van zoekmachine-, display-, en emailmarketing in combinatie met database intelligence zorgt Ematters voor online impact van merken, creëert het perfect getimede verkoopmomenten en versterkt het klantrelaties door meetbare en persoonlijke interactie. Ematters werkt voor merken als Opel, Travix International, Senior Publications Nederland, Vrije Universiteit, Stichting Kennisnet en de Telegraaf Media Groep.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.