NOS

Altijd.Overal.

Sector
Broadcast Media
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De NOS is de grootste journalistieke nieuwsorganisatie van Nederland. Je komt ons overal tegen op elk denkbaar medium: tv, radio, web & apps en op alle social media platforms. We verslaan 24 uur per dag, zeven dagen per week nieuws, sport en nationale gebeurtenissen. Geen dag is bij ons hetzelfde. We staan middenin de samenleving en werken elke dag met deadlines en druk. We proberen continu de hoogste kwaliteit te leveren door relevante en goed vertelde verhalen te brengen. En we proberen onszelf continue te vernieuwen en uit te dagen door met nieuwe vertelvormen te experimenteren in ons NOS Lab. Bij de NOS werken ruim 700 mensen. Nieuwsjagers, correspondenten, cameramannen, sportverslaggevers, social media specialisten, stafe en administratietalenten en presentatoren. Samen maken wij de NOS. Altijd. Overal. NOS.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
6

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.