codecentric Nederland B.V.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
codecentric is toonaangevend op het gebied van agile software ontwikkeling en -verbetering. Wij ontwikkelen software oplossingen van de toekomst. Met onze DevOps en Continuous Delivery overtuiging en expertise is codecentric expert op het gebied van agile Java en mobile development, testing en performance. codecentric combineert de kennis en passie van de beste Software Craftsmen met praktische vaardigheden. Hiermee helpen wij klanten met vraagstukken rondom de thema’s Java Craftsmanship, DevOps, Continuous Delivery, Agile, Testing en Performance. Kennisontwikkeling en constant verbeteren heeft de volledige aandacht en dat maakt dat wij voorop lopen in ons vakgebied. Onze kennis delen we via meetups, blogs, artikelen in vakbladen en door het spreken op grote nationale en internationale conferenties.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.