Coop Supermarkten

Samen maak je 't verschil

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Coop Supermarkten is een unieke en ambitieuze organisatie in de supermarktbranche. Uniek vanwege de coöperatieve basis: een intensieve samenwerking tussen onze organisatie en onze leden. Ambitieus in het realiseren van een optimale dienstverlening van de leden van onze coöperatie, en dat zijn zowel consumenten als ondernemers. Coop Supermarkten bestaat uit meer dan 250 Coop Supermarkten die worden ondersteund door het servicekantoor en de distributiecentra. Er zijn twee formats: CoopCompact en Coop. Bij ons staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal. Op 25 november 2015 openden we de deuren van onze nieuwe formule: Coop Vandaag. Bij Coop Vandaag vind je alles voor de dagelijkse maaltijden tegen supermarktprijzen. Snel & makkelijk! Coop Supermarkten is een moderne coöperatie met veel oog voor het menselijke aspect, zowel bij klanten als medewerkers. Onze medewerkers maken het verschil en vormen de basis voor het succes van Coop Supermarkten.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
5

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.