Spring IT Solutions

Innoveren, Informeren & Begeleiden

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Spring IT Solutions helpt u bij het ontwikkelen van software. Onze focus ligt daarbij op het ondersteunen en optimaliseren van het ontwikkelproces, met het voornaamste doel om voorspelbare resultaten haalbaar te maken. Spring IT Solutions staat uw ontwikkelteam bij met ontwikkelcapaciteit en/of kennis van Agile ontwikkelprocessen om de ontwikkeling van software te faciliteren. Spring IT Solutions wil een langdurige relatie met klanten opbouwen; gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en niet in de laatste plaats resultaten! Spring IT Solutions is ontstaan uit de wens om meer samen te werken met klanten. Er wordt veel nadruk gelegd op de betrokkenheid van de klant bij de ontwikkeling van systemen. Spring IT Solutions bouwt voort op ruim 25 jaar ervaring in de IT sector. Deze bagage waarborgt het halen van doelen en het ontwijken van valkuilen. Spring IT is voornamelijk actief in de sectoren Finance en Cure and Care en ontwikkelt voornamelijk voor het Microsoft .NET platform. Van complete ontwikkelteams tot een enkele review- of sparring-sessie met een van onze architecten, ontwikkelaars, business-analysten of projectleiders, Spring IT Solutions maakt het mogelijk, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.