Isential Group

Dé opleidings- en detacheringspecialist voor IT-dienstverleners

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Isential is dé opleidings- en detacheringspecialist voor IT-dienstverleners. Al meer dan 25 jaar voorzien wij de IT-industrie van Isentials: de juiste kennis en de juiste mensen voor zakelijk succes. Wij detacheren uitsluitend ervaren IT professionals en inspirerende IT-docenten en -trainers. Isential Opleidingen --- De juiste kennis op het juiste moment. In IT-dienstverlening draait alles om actuele kennis en ervaring. Maar hoe houdt u de prestaties van uw professionals en uw klanten op peil? Isential is al meer dan 25 jaar dé marktleider in opleidingen en trainingen voor en namens professionele IT-aanbieders. Isential Detachering --- De juiste mensen op de juiste plek. De IT professionals van Isential kunt u op basis van detachering inzetten op projecten bij klanten of in uw eigen organisatie. Vergroot uw capaciteit, haal specialistische kennis en ervaring in huis om uw team te versterken – voor zo lang dat nodig is. Echte IT professionals zijn zeldzaam, maar wij hebben ze!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.