Saint-Gobain Building Distribution Benelux

Samen bouwen aan onze toekomst.

Sector
Building Materials
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Saint-Gobain Building Distribution Benelux in onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain, dat al meer dan 350 jaar bestaat. Oorspronkelijk is Saint-Gobain bekend van de productie van glasproducten, maar inmiddels is het bedrijf onderverdeeld in drie divisies: • Innovatieve materialen • Productie van bouwproducten • Distributie van bouwmaterialen Saint-Gobain Building Distribution Benelux behoort tot deze laatste divisie en is de nummer 1 in de verspreiding van bouwmaterialen in Europa. Met meer dan 1.200 werknemers verdeeld over zes werkmaatschappijen werken we aan totaaloplossingen voor onze klanten in de bouwsector (vaak kleine tot middelgrote bouwbedrijven of grote concerns). En we groeien nog steeds, elke dag! De zes onafhankelijk opererende werkmaatschappijen in de Benelux zijn: Raab Karcher, Galvano, Tegelgroep Nederland, De Jager-Tolhoek, Van Keulen en SFIC. Saint-Gobain hanteert de hoogste normen wat betreft de arbeidsvoorwaarden. Het is dan ook niet voor niets dat we in Nederland zijn bekroond met de titel Top Employer 2018! Word jij onze volgende collega?
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.