Wehkamp

Laat maar komen.

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Al meer dan 65 jaar komen wij thuis bij gezinnen in Nederland. Er is om ons heen veel veranderd, maar wij hebben altijd dezelfde focus gehad: persoonlijk gemak voor onze klanten, een divers en verrassend assortiment en een service die de verwachtingen van de klant overtreft. Vandaag de dag is wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. We hebben meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.000 merken op het gebied van mode en wonen. De ontwikkelingen in (online) retail gaan razendsnel. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit. Alles voor de ultieme klantervaring! Waarom doen we wat we doen We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Klanten elke dag ruimte te bieden voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
8

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.