Meer tijd - Marketing & Applicaties

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Meer tijd voor jouw onderneming. Met effectieve marketing en door slimme applicaties. Om te groeien met online succes. Als ondernemer heb je unieke kwaliteiten en grote dromen. Gun jezelf die grote dromen en ga samen met ons voor resultaat. Wij helpen kleine tot middelgrote bedrijven om mee te groeien in de digitale transformatie zodat ze kunnen blijven concurreren. Waarom? Omdat wij geloven dat je met goede marketing en de juiste applicatie meer tijd hebt voor jouw ondernemerspassie. Onze ambitie is om jou als ondernemer weer ondernemer te laten zijn en terug in je kracht te laten komen. Hoe? Door mee te groeien in de digitale transformatie en de online kansen te benutten. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Met onze kennis bedenken en ontwikkelen we niet wat je vraagt, maar wat je daadwerkelijk nodig hebt. En dat is klantgerichtheid en luisteren naar de ondernemer, want uiteindelijk wil je marketingplannen en applicaties die echt werken. Kies voor kennis en zorg dat je daarmee verzekerd bent van kwaliteit voor daadwerkelijke groei. Wij weten wat er nodig is om jouw dromen te verwezenlijken en vertellen je wat er moet gebeuren. Klaar voor de volgende stap? Dan is het tijd voor een goede kop koffie: 0172 76 09 54 of [email protected]
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.