Liander

Liander werkt aan jouw energienet. Nu en in het duurzame morgen.

Sector
Utilities
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Samen slimmer met energie Energie is er altijd. En raakt ons allemaal, elke dag weer. De impact van ons werk, als een van de grootste en meest innovatieve netbeheerders van Nederland, is daarom bijzonder groot. Wat doet Liander? We zorgen voor het transport van elektriciteit en gas naar miljoenen bedrijven en particulieren. Wij staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Maar we doen meer. Op weg naar een duurzame toekomst nemen we graag het initiatief. Of het nu gaat om innovaties op het gebied van elektrisch vervoer, biogas of slimme ICT voor ons netwerk: onze medewerkers zoeken elke dag naar praktische oplossingen voor de energievragen van morgen. Daarvoor bieden we bij Liander een inspirerende werkomgeving, moderne arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit. Meer weten? Op deze pagina houden we je graag op de hoogte!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.